Luftiga pvc fönster

Som jag har väntat på detta! Nu är det äntligen dags för mig att sätta in nya PVC fönster i mitt lilla hus. Det är tur att det inte är så stort för det hade blivit kostsamt att byta ut många fönster, men nu har jag bara 8 fönster att byta. Den där fönster-djungeln som jag pratat om tidigare är ganska jobbig för den som inte är van vid detta. Det pratas och skrivs om olika fönster hit och dit och olika U-värden och material dom tillverkats i och till slut måste du bestämma dig. Jag är den typen som till och med tycker att det är jobbigt att besluta om vad jag ska laga till middag, då förstår ni läget och ångesten. Att köpa nya fönster är inte gjort i en handvändning och faktiskt inget lätt beslut. Som tur är, får jag väl ändå säga, så finns det numera så otroligt bra hemsidor som det går att måttanpassa fönstren i direkt, om du nu vet vilka mått du har. Bara den grejen, att behöva mäta alla fönster (jag har väldigt varierade storlekar på mina fönster) och sedan vara helt säker på att man har mätt på rätt sätt innan fönstren börjar tillverkas. 

PVC fönster = ekonomiska fönster

Jag kan ovilligt avslöja för er att det tog mig nästan ett år innan jag hade bestämt för att byta fönster samt vilka fönster jag skulle beställa. Jag kan numera det mesta om U-värde och isolerglas samt alla möjliga olika material man tillverkar fönster i. Jag beslutade mig för att läsa på om i princip allt jag kunde hitta om fönster innan jag överhuvudtaget övervägde att beställa några. Dessutom har jag pratat med mängder av olika vänner som i sin tur redan har gjort en research om fönster. Det jag kom fram till var att för min plånbok, som är relativt tunn, så var det enda alternativet PVC fönster.

Då kan jag också tillägga att jag inte är särskilt händig heller så att PVC fönster är underhållsfria gjorde ju inte saken sämre i alla fall. Så sagt och gjort, nu har jag faktiskt beställt hem mina måttbeställda PVC fönster till ett riktigt (enligt mig själv) bra pris. Nu ska någon sätta i dom åt mig bara, där är jag inte riktigt ännu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *